Šta je Vin kod?

vinkitPrevencija protiv krađe automobila

Firma Vinkit vam pruža jednostavnu i vrlo efikasnu motodu za zaštitu vašeg vozila protiv krađe: vin kod (broj sasije - link na primer saobraćajne karte) se decentno i trajno ugravira na svih 6 auto stakala Vašeg automobila.
Upozoravajuća nalepnica kod vozača i suvozača ukazuje na zaštitu automobila.

Kradljivci automobila po upozoravajućoj nalepnici znaju:
- da se automobil lako pronalazi (npr. na graničnim prelazima)
- da je dalja prodaja (glavni motiv lopova) moguća samo ukoliko se promene sva stakla na vozilu, a to znači utrošeno vreme i novac
- otklanjanje graviranih sajbi vin kod-om izaziva sumnje kod potencijalnih kupaca vozila kao i kompletno menjanje svih autostakala.

U mnogim zemljama EU osiguravajuca društva nude popuste na kasko-osiguranje vozila. U toj delatnosti trenutno vršimo ispitivanja, kako bi smo uskoro mogli precizirano navesti koliko popusta od strane osiguravajućih kuća možeti očekivati.

Pametan/Lukavi način zastite automobila od krađe

Po aktuelnim statistikama iz zemalja EU, kradljivci automobila u 94% slučajeva izbegavaju gravirano vozilo, tj. vozilo koje ima VINKIT kod. To se najviše odnosi na organizovane grupe kradljivaca vozila koje su upoznate sa rizikom krađe.
VIN KIT metoda je sigurna i jednostavna. Broj sasije vozila se trajno ugravira na svih 6 autostakala. Za organizovane grupe kradljivaca vozila to je znak:
Dalje od takvog vozila!